Nouveau chez Audible ?
Résultats de "Gary Taubes" dans Toutes les catégories
-
-
Pourquoi on grossit. Que faire ?
- De : Gary Taubes
- Lu par : Thierry Saboulard
- Durée : 7 h et 39 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Pourquoi on grossit : La science et la logique affrontent les mythes sur l'obésité dans le bestseller #1 du New York Times. Pourquoi grossit-on? Excellente question ! Ayant la nutrition comme centre d'interêt, le célèbre journaliste scientifique américain, Gary Taubes, était préoccupé par l'épidémie d'obésité aux États-Unis, cela l'encouragea à diriger sa propre enquête historique et scientifique, libre de tout stéréotype.
-
-
Très pertinent, j'ai adoré 😍
- Écrit par : Angie le 22/05/2020
-
Pourquoi on grossit. Que faire ?
- Lu par : Thierry Saboulard
- Durée : 7 h et 39 min
- Date de publication : 16/04/2020
- Langue : Français
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 24,95 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 24,95 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Why We Get Fat
- And What to Do About It
- De : Gary Taubes
- Lu par : Mike Chamberlain
- Durée : 7 h et 58 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Building upon this critical work in Good Calories, Bad Calories and presenting fresh evidence for his claim, Taubes now revisits the urgent question of what’s making us fat—and how we can change—in this exciting new book. Persuasive, straightforward, and practical, Why We Get Fat makes Taubes’s crucial argument newly accessible to a wider audience.
-
Why We Get Fat
- And What to Do About It
- Lu par : Mike Chamberlain
- Durée : 7 h et 58 min
- Date de publication : 28/12/2010
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 22,00 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 22,00 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Good Calories, Bad Calories
- Fats, Carbs, and the Controversial Science of Diet and Health
- De : Gary Taubes
- Lu par : Mike Chamberlain
- Durée : 25 h et 35 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
For decades we have been taught that fat is bad for us, carbohydrates better, and that the key to a healthy weight is eating less and exercising more. Yet despite this advice, we have seen unprecedented epidemics of obesity and diabetes. Taubes argues that the problem lies in refined carbohydrates, like white flour, easily digested starches, and sugars, and that the key to good health is the kind of calories we take in, not the number.
-
-
Great book
- Écrit par : Jolanta Kozlowska le 01/07/2022
-
Good Calories, Bad Calories
- Fats, Carbs, and the Controversial Science of Diet and Health
- Lu par : Mike Chamberlain
- Durée : 25 h et 35 min
- Date de publication : 08/12/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 40,22 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 40,22 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Rethinking Diabetes
- What Science Reveals About Diet, Insulin, and Successful Treatments
- De : Gary Taubes
- Lu par : Arthur Morey
- Durée : 16 h et 25 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Before the discovery of insulin, diabetes was treated almost exclusively through diet, from subsistence on meat, to reliance on fats, to repeated fasting and near-starvation regimens. After two centuries of conflicting medical advice, most authorities today believe that those with diabetes can have the same dietary freedom enjoyed by the rest of us, leaving the job of controlling their disease to insulin therapy and other blood-sugar-lowering medications.
-
Rethinking Diabetes
- What Science Reveals About Diet, Insulin, and Successful Treatments
- Lu par : Arthur Morey
- Durée : 16 h et 25 min
- Date de publication : 02/01/2024
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 31,43 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 31,43 € ou 1 crédit audio
-
-
-
The Case Against Sugar
- De : Gary Taubes
- Lu par : Mike Chamberlain
- Durée : 11 h et 33 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Among Americans, diabetes is more prevalent today than ever. Obesity is at epidemic proportions; nearly 10% of children are thought to have nonalcoholic fatty liver disease. And sugar is at the root of these, and other, critical, society-wide, health-related problems. With his signature command of both science and straight talk, Gary Taubes delves into Americans' history with sugar: its uses as a preservative, as an additive in cigarettes, the contemporary overuse of high-fructose corn syrup.
-
The Case Against Sugar
- Lu par : Mike Chamberlain
- Durée : 11 h et 33 min
- Date de publication : 27/12/2016
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 25,14 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 25,14 € ou 1 crédit audio
-
-
-
The Case for Keto
- Rethinking Weight Control and the Science and Practice of Low-Carb/High-Fat Eating
- De : Gary Taubes
- Lu par : Holter Graham
- Durée : 8 h et 59 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Based on 20 years of investigative reporting and interviews with 100 practicing physicians who embrace the keto lifetstyle as the best prescription for their patients' health, Taubes' book puts the ketogenic diet movement in the necessary historical and scientific perspective. It makes clear the vital misconceptions in how we've come to think about obesity and diet (no, people do not become fat simply because they eat too much; hormones play the critical role) and uses the collected clinical experience of the medical community to provide essential practical advice.
-
The Case for Keto
- Rethinking Weight Control and the Science and Practice of Low-Carb/High-Fat Eating
- Lu par : Holter Graham
- Durée : 8 h et 59 min
- Date de publication : 29/12/2020
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 25,14 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 25,14 € ou 1 crédit audio
-
-
-
The Case for Keto
- The Truth About Low-Carb, High-Fat Eating
- De : Gary Taubes
- Lu par : Holter Graham
- Durée : 8 h et 59 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Eat less, lose more: a mantra few of us would disagree with and one we’ve heard countless times in official health advice. And yet doctors treating diabetes and obesity are experiencing extraordinary results among patients by taking a different approach - not by counting calories, but by eating a low-carb, high-fat diet. Setting out the case for this ‘ketogenic’ approach to eating, Gary Taubes analyses the bad science behind the nutritional dogma that has brought us to a diabetes and obesity crisis.
-
The Case for Keto
- The Truth About Low-Carb, High-Fat Eating
- Lu par : Holter Graham
- Durée : 8 h et 59 min
- Date de publication : 01/02/2021
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 27,42 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 27,42 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Rethinking Diabetes
- What Science Reveals about Diet, Insulin and Successful Treatments
- De : Gary Taubes
- Lu par : Arthur Morey
- Durée : 16 h et 25 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Passionately argued and deeply researched, Rethinking Diabetes reimagines diabetes care with diet at its centre, and is hugely persuasive in its questioning of the established wisdom that may have enabled the current epidemic of diabetes and obesity.
-
Rethinking Diabetes
- What Science Reveals about Diet, Insulin and Successful Treatments
- Lu par : Arthur Morey
- Durée : 16 h et 25 min
- Date de publication : 01/04/2024
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 17,13 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 17,13 € ou 1 crédit audio
-
-
-
Paleo Diet for Beginners for Weight Loss: Why We Get Fat and How the Paleo Will Help You Lose Weight Fast, and Why You Need to Start Doing It Now
- Over 100 Primal Fat Burner Recipes
- De : Lady Pannana, Gary Durant, John Taubes
- Lu par : Abby Hergert
- Durée : 4 h et 19 min
- Version intégrale
-
Global
-
Performance
-
Histoire
Paleo diet is the most natural way of eating that has been successfully used by us and our ancestors for thousands of years. If you want to be toned and lean as quickly as possible without weird dieting, “good genetics”, or wasting ridiculous amounts of time in the gym and money on pills and powders...regardless of your age...then you want to listen to this audiobook.
-
Paleo Diet for Beginners for Weight Loss: Why We Get Fat and How the Paleo Will Help You Lose Weight Fast, and Why You Need to Start Doing It Now
- Over 100 Primal Fat Burner Recipes
- Lu par : Abby Hergert
- Durée : 4 h et 19 min
- Date de publication : 27/03/2019
- Langue : Anglais
Impossible d'ajouter des articles
Désolé, nous ne sommes pas en mesure d'ajouter l'article car votre panier est déjà plein.Veuillez réessayer plus tardVeuillez réessayer plus tardÉchec de l’élimination de la liste d'envies.
Veuillez réessayer plus tardImpossible de suivre le podcast
Impossible de ne plus suivre le podcast
Prix : 13,42 € ou 1 crédit audio
Prix avec réduction : 13,42 € ou 1 crédit audio
-